Whatsapp reculas och kommer inte att eliminera dina kontofunktioner genom att inte acceptera dina nya användningspolicyer

Om du har bestämt dig för det acceptera inte whatsapp politiska och kontroversiella nyheter, du kan vara lugn. Åtminstone för nu, för äntligen har WhatsApp bestämt sig för det tillämpa inte begränsningarna att han hade meddelat i början, och därför han kommer inte att ta bort funktioner personer som inte visar att de håller med om förändringarna.

Detta meddelade företaget själv på sin hjälpsida, där man förklarar att, i motsats till vad som initialt meddelades, “åtkomst till WhatsApp-funktioner kommer inte att tas bort” kl från den 15 maj, den dag då de trädde i kraft. Strategier.

WhatsApp-appikon.

Du kan fortsätta att använda WhatsApp även om du inte godkänner deras nya policyer

Det ser företaget till majoriteten av användare som har sett policyuppdateringen har accepterat den. Men de som ännu inte gjort det eller inte planerar att göra det kommer att fortsätta att se ett meddelande påminna dem om att granska och acceptera ändringarna.

I alla fall tillkännagavs att för nu, applikationens funktioner kommer inte att begränsas genom att inte acceptera ändringar av integritetspolicynoch beständiga meddelanden kommer inte att visas.

För bara några veckor sedan hade WhatsApp formaliserat de begränsningar som skulle tillämpas på konton för användare som beslutat att inte acceptera policyerna, särskilt i förhindra tillgång till diskussionslistan eller möjligheten att ta emot meddelanden på sin mobil. Åtgärder som många ansåg vara alltför restriktiva, men som WhatsApp till slut beslutade sig för att kassera.

Därför, om du vill använda WhatsApp utan att acceptera den nya integritetspolicyn, du kan utan rädsla för att förlora appens funktionalitet. Det är dock troligt att företaget förr eller senare kommer att vidta åtgärder i detta avseende, i syfte att uppmuntra alla sina användare att ta steget och acceptera förändringarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button