WhatsApp på Android ger en efterlängtad funktion

Du lyssnar på en ljudinspelning på Whatsapp och vill du svara på några meddelanden från andra kontakter? Nu kan det göras. För ett ökande antal betatestare visas röstläsaren utanför enskilda konversationer, högst upp på skärmen och är därför synlig när du avslutar konversationen de hade. ursprung de meddelande.

Enligt WABetaInfo är det bästa sättet att avgöra om fungera är aktiverat på din smartphone är att utföra ett test: starta ett röstmeddelande, avsluta chatten och se om den nya spelaren visas högst upp med pausknappen till vänster, X för att stänga den till höger och avsändarens namn i mitten.

WhatsApp för Android uppdateras i beta

Om du har installerat WhatsApp Beta på din Android-enhet, kontrollera om spelaren dyker upp efter att ha kontrollerat att du har versionen beta senaste tillgängliga. Om funktionen inte visas, ha tålamod och vänta på den nästa version beta. Med tanke på den korta perioden mellan släppen kommer det inte att dröja länge.

Det berömda WhatsApp Messenger-teamet arbetar ständigt med att förbättra tjänsten. Messengern började nyligen testa transporten av betydligt större filer än vad som tidigare varit möjligt.

Den nya funktionen tillkännagavs av nyhetssajten WABetainfo. Vissa användare har redan kommit åt det som en del av WhatsApps betatestprogram för båda Android det för iOS.

Sedan 2017 tillåter tjänsten överföring av filer under konversationer. Det är dock möjligt att överföra små mängder data, upp till 100MB. Denna gräns har varit konstant tills nu. Nu, jag betatestare “Chosen” kan bara överföra filer upp till 2 GB i storlek. Det är inte klart när testet kommer att vara klart. Dessutom är releasedatumet för de stabila versionerna av WhatsApp inte känt.

Relaterade Artiklar

Back to top button