WhatsApp: om någon har blockerat dig här är två sätt att avblockera dig

Det kan hända att alla inte gillar det. Kanske någon bara inte gillar det eller så har du sagt eller skrivit något som kränkt dem. Om du är osäker på att någon har dig fastnatWhatsapp det finns en lösning och vi kommer att förklara det för dig på Tecnoandroid i den här artikeln. Låt oss tillsammans se hur förstå om en kontakt verkligen har blockerat dig på WhatsApp och, om så verkligen var fallet, 2 sätt för låsa upp dig och kommunicera med honom igen.

Hur man förstår om en kontakt har blockerat dig på WhatsApp

Förstå om en kontakt verkligen har dig fastnatWhatsapp det är inte svårt, men det kanske inte avslöjar med säkerhet om så verkligen är fallet. Men här är vad du ska göra för ta reda på:

  • försök först göra en ringa upp eller en videosamtal med Whatsapp kontakt som du tror kan ha blockerat dig. Om anslutningen inte startar är detta ett tecken på att du kan ha blivit blockerad;
  • en annan sak som kan avslöja ett block på WhatsApp är läs bekräftelse. En bock anger att meddelandet har skickats, två bockar anger att det har levererats till mottagaren och slutligen anger tre blå bockar att det har lästs. Om den fortsätter att finnas där endast en bock på meddelandet du skickade har du med största sannolikhet blivit blockerad;
  • sista indikatorn är profilbild. Om barastandardavatar då är det ytterligare en ledtråd. Detta kan bekräfta att den kontakten har blockerat dig.

2 sätt att låsa upp

Men du kommer att bli glad att veta att det finns en lösning, det finns faktiskt två. Så ingenting är förlorat och du kan gå tillbaka till att kommunicera med din vän som tidigare har dig fastnatWhatsapp.

här är två sätt för låsa upp dig hur mycket är du blockerad:

  1. Whatsapp blockdynamik fungerar inte på gruppchatt. Så om han är tillgänglig kan du kontakta honom i en grupp finns redan. Om du inte har några, bör du fråga a gemensam vän att skapa den genom att lägga till den;
  2. eller så kunde du ändra nummer av mobiltelefon. Faktum är att blockeringen av WhatsApp är kopplad till den senare och inte till användaren.

Men var noga med att inte bli för mycket påträngande annars riskerar du att förvandlas till en stalker och istället för att lösa det problem du ökar den. Medan dessa metoder tillåter oss att kontakta igen en vän till oss, å andra sidan får de oss att förstå det med WhatsApp vi är inte säkra fastän vi blockerar en kontakt.

Relaterade Artiklar

Back to top button