WhatsApp: om du tror att någon spionerar på dig, så här tar du reda på det

Idag är säkerhet är det första man lånar ut till Uppmärksamhet. Vår Integritet är väldigt viktigt och att låta någon sticka näsan i våra personliga saker är aldrig det bästa valet, speciellt när det kommer till app Och meddelanden. Faktum är att, väldigt ofta för en serie evenemang, tror vi att någon står spionera vår Whatsapp. Om du har detta tvivel vänta inte, här är sätt för ta reda på.

WhatsApp: hur man tar reda på om någon spionerar på oss

Det är inte så ovanligt att någon stannar kvar spionera de innehåll som vi tar emot eller skickar vidare Whatsapp. Hur? Helt enkelt fångad av ett ögonblick av distraktion, en kollega eller a vän stal den från oss smartphone och kopplade ihop vårt konto till version webb av appen så att du kan konsultera den när som helst utan vår vetskap PC. Eller, enklare, genom att byta arbetsplats glömde vi bort vår konto från WhatsApp webben som vi använde från vår station.

Dessa eller andra situationer utgör allvarligt fara för vår säkerhet kompromissa med dess Integritet. Vad kan hända om någon angripare hade tillgång till vårt innehåll Whatsapp? Bättre att inte tänka på det och agera omedelbart i fall att tvivel att någon är just nu spionera Vår meddelanden.

För att kolla vilka enheter är ansluten versionen webb från Whatsapp vi måste öppna appen från vår smartphone. Genom att välja i uppe till höger måste vi trycka på objektet “”. Här kommer vi inte bara att ha möjlighet att länka upp till 4 för webbversionen, utan också vad de är för närvarande aktiv.

Ifall vi skulle känna igen något onormalgenom att klicka på ansluten enhet ett fönster öppnas och allt vi behöver göra är att välja “”. Spelet är klart och vårt Integritet den är återigen skyddad och kränks inte längre. Uppenbarligen går det inte att lista ut vem som kan ha gjort det här skämtet om oss, men han kommer åtminstone inte ha chansen till det längre logga in till vårt samtal.

Om du däremot är trött på de vanliga ljudmeddelandenhär är en till lura Whatsapp som kommer att säga adjö till det irriterande och långa vokaler. Tack vare denna speciella Råd du kommer att se innehåll utan att ens lyssna på dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button