WhatsApp: om du har blockerat en kontakt är du fortfarande inte säker

För alla åtminstone en gång kanske det råkade blockera en kontakt på Whatsapp. Vilken anledning som helst som fick dig att göra det trodde du att du var frigöra, men du har fel. Tvärtom, det kan det kontakta dig och skriva till dig igen eller till och med skicka en röstmeddelande. Du är i princip inte så säker som du trodde att du var, här är varför.

WhatsApp: här är felet som inte skyddar dig från en blockerad kontakt

Alla hoppas det en gång fastnat, kan en kontakt inte längre skriva eller interagera. Tyvärr är så inte fallet och nu ska vi förklara varför.

Orsaken är en “gör det” från Whatsapp som inte hanterar blockering av kontakter på chattgrupper. I praktiken kan en gemensam vän till användaren som du inte längre vill ha något att göra med skapa en grupp och ange dig och din blockerade kontakt.

På detta sätt kommer den senare att kunna på ett säkert sätt att skriva på gruppen och skicka även röstanteckningar. Det finns i princip ingen absolut skydd. I samverkan med en gemensam vän kunde han ge dig en trevlig överraskning och fortsätta att “förfölja dig“På WhatsApp.

Vad kan vara lösningen

A lösning kan vara det lämna WhatsApp-gruppen omedelbart. Genom att göra det kommer du inte längre att få något meddelande och du kommer för tillfället att befrias från irritationen.

Det andra alternativet kan vara det stum chatten. Det är möjligt att inte ta emot meddelanden under en viss tid eller för alltid. På så sätt kommer du inte längre att trakasseras av meddelanden och, som de säger, “ögat ser inte, hjärtat gör inte ont”.

Slutligen, om du verkligen inte vill ha något att göra längre t.ex avvärja någon annan kontakt, ersätt WhatsApp med en annan app för snabbmeddelanden. Men var försiktig, se till att du har blockerat den kontakten där också.

Men det skulle fortfarande finnas en sista lösning, sluta fred med dem du blockerade, förtydliga dig och försöka ställa saker till rätta. Så du kommer inte att tvingas missa de nya funktionalitet kommer upp Whatsapp det kommer göra dig riktigt glad!

Relaterade Artiklar

Back to top button