WhatsApp och Telegram: här är tricket att använda dem utan telefonnummer

Det finns många användare som inte gillar att uppge sitt personliga telefonnummer. Uppenbarligen skulle det dock i vissa applikationer vara obligatoriskt att ange denna information. Registrera dig faktiskt kl Whatsapp det är kl Telegram utan ditt mobilnummer det är möjligt. Här är alla steg som gäller för båda meddelandeapplikationerna.

Hur man registrerar sig på WhatsApp och Telegram utan ett telefonnummer

Till en början verkar det paradoxalt att försöka registrera sig för en meddelandeapp som WhatsApp och Telegram utan att kommunicera ditt telefonnummer. Det är faktiskt lite så sedan dessa två ansökningar skulle ersätta sms så att du kan sms:a och skicka innehåll till dina kontakter som redan känner till numret.

Men för många är det en fråga om både princip och försiktighet. Oavsett orsakerna, här är alla steg för att registrera dig på WhatsApp och Telegram utan att ange ditt mobilnummer.

Använd ett annat telefonnummer

Både WhatsApp och Telegram tillåter inte en användare att aktivera applikationen utan att ha anslutit ett mobilnummer. Av denna anledning är ett sätt att övervinna hindret att använd ett annat nummer telefon. Det är hur.

  1. Det första sättet, enkelt och billigt, är att aktivera ett tillfälligt nummer användbar endast när det är nödvändigt att få bekräftelse från de två apparna. Processen är lika enkel som den är snabb. I vilken sökmotor som helst, till exempel Googleskriv bara “tillfälligt nummer” och välj sedan en av tjänsterna som visas i sökresultaten.
  2. En andra möjlighet kan vara för dem som har bytt mobilnummer tidigare och fortfarande äger gammalt SIM. Det enda väsentliga villkoret är att det är det fortfarande aktiv. Det finns inget behov av kredit. Faktum är att denna procedur inte kostar något. SIM-kortets uppgift kommer bara att vara att ta emot aktiveringskoden skickad av WhatsApp eller Telegram.
  3. Det senare alternativet bör å andra sidan vara den sista utvägen ifall du inte gillar de två ovan nämnda. Du kan bestämma dig för det aktivera ett nytt SIM-kort. Välj sedan en av de virtuella operatörerna som erbjuder en uppladdningsbar plan. Var uppmärksam på denna aspekt, för annars kommer det inte att räcka med att bara betala aktiveringen av kampanjen, och eventuellt SIM-kortet, utan också ett abonnemang som kommer att vara värdelöst. Dessa 3 erbjudanden från Kena Mobile kan vara intressanta, som inte inkluderar en aktiveringsavgift eller kostnaden för SIM-kortet.

Några aspekter att överväga innan du väljer ett av de tre alternativen

När det gäller aktivering av ett tillfälligt nummer bör det noteras att antalet tillgängliga är inte många och flera har redan använts för detta ändamål. Det är därför nödvändigt att beväpna sig med en rejäl dos tålamod och leta tills du hittar den tillgängliga. Det finns inga andra lösningar också på grund av siffrorna VoIPsom kan vara ett alternativ, accepteras inte av WhatsApp.

När det gäller de två sista lösningarna måste man i stället komma ihåg att det är nödvändigt sätt in SIM-kortet i en telefon för att kunna ta emot bekräftelsekoden som WhatsApp och Telegram skickar vid registreringstillfället och det är allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button