Whatsapp och Telegram: båda apparna kan användas utan nummer

För att kunna använda meddelandeappar som Whatsapp och Telegram användningen av telefonnumret är självklart väsentlig. Vi visste detta. Vad vi inte förväntade oss är att vi kan använda dem även utan det senare. Men hur? Oroa dig inte, några enkla räcker steg.

Först måste du ladda ner från nätbutikerna, eller. När dessa har startat, låt oss skapa en konto med e-post och lösenord. Sedan väljer vi ett prefix bland de som finns och ett virtuellt nummer. Vid den tidpunkten måste du ladda ner Telegram från butiken, ange det telefonnummer som redan finns och som inte är adresserat till någon användare (med amerikanskt prefix +1), Och det är allt.

När det gäller istället Whatsapptja… det är inte så stor skillnad. Även här är förfarandet väldigt likt. Du måste dock avinstallera appen på din telefon och ställ in enheten i flygläge. Varför är detta förfarande nödvändigt? Om vi ​​öppnar programvaran och lägger till numret till den kommer appen inte att kunna skicka verifieringsmeddelandet via servern, eftersom den är inställd på luftläge. Om vi ​​väljer “Kolla via SMS“, Du måste lägga till en e-postadress. Så du måste klicka på “Skicka“Och direkt efteråt”Avbryt“, För att avbryta autentiseringen. Glöm inte en detalj: det är viktigt att vara snabb att trycka på de virtuella knapparna för att lyckas i företaget.

Kom tillbaka och besök oss för att upptäcka en effektiv metod som kan skicka falska meddelanden genom appar som t.ex Förfalskade textmeddelanden eller falska meddelanden. Detta gör att du kan konfigurera allt och använda det omedelbart.

Relaterade Artiklar

Back to top button