WhatsApp: nya funktioner för butiken även för Facebook och Instagram

Facebook butikersom tydligen har mer än 1,2 miljoner månatliga aktiva butiker, kommer snart Whatsapp Och Marknad. Vissa länder kommer att kunna visa sina butiker på WhatsApp och låta kunderna handla med dem på meddelandeplattform. Butiker på Instagram kommer snart att kunna se betyg och recensioner på sina produkter också

Den här funktionen kommer att göra det enklare för användare att handla genom att ta med nya funktioner till Whatsapp, Marknad Och Instagram. Butiker Annonser kommer att erbjuda en personlig Facebook-shoppingupplevelse för användare baserat på deras shoppingvanor. Dessa butiksannonseringslösningar kommer att ge saker som utvalda produkter, anpassade shoppingmålgrupper, produkttaggade annonser så att du kan gå direkt till butiken, etc.

WhatsApp: uppdateringen är inte redo att laddas ner ännu

Dessa lösningar verkar vara det byggt mer för annonsörer snarare än för kunder, så vi vet inte om användarna kommer att bli glada över att se ännu fler annonser på sina sociala medier. På Instagram kommer vi snart att se r:etvisuell sökning baserat påartificiell intelligens, vilket är vettigt eftersom det fortfarande är en visuell plattform. Användare kommer att kunna ladda upp bilder för att söka efter något liknande på plattformen, även om bilden inte har lagts upp på IG.

Dessa nya funktioner är verkligen användbara för att hjälpa företag att nå kunder över Facebooks olika plattformar. Naturligtvis kommer detta även vara användbart för slutanvändare, särskilt de som vill handla direkt på dessa appar och inte vill söka i butiken efter andra appar för sina köp.

Relaterade Artiklar

Back to top button