WhatsApp: nya ändringar för vokalerna, vad nästa uppdatering döljer

Nästa version av Whatsapp kommer att inkludera flera nya funktioner för hantering av ljudmeddelanden som lämnas i chatten. Den så kallade sången kommer att få en ledande roll i att hantera samtal tack vare grannen uppdatering schemalagt av Meta-teamet.

Det som kallas ett av de bästa kontaktverktygen inom modern kommunikation får ytterligare användningsmöjligheter. Äntligen är det dags att få en mindre men viktig uppdatering för Android- och iOS-användare som är trötta på att hantera enorma digitala tangentbord för att svara på meddelanden. Låt oss ta reda på vad som kommer.

WhatsApp: röstmeddelanden förnyas av en väntande uppdatering

Redan i december diskuterades det svårfångade att utvecklarnas avsikter var att avslöja vågor inuti bubblorna. distributionen för mobilversionerna av denna uppdatering har startats för den stabila versionen av applikationen.

Detta är konfigurerat i möjligheten att när vokalen har skickats kommer det att vara möjligt att se ljudspår och inte längre den enkla platta horisontella raka linjen. En mindre modifiering men som hjälper till att ge bättre visuell information genom att representera spårets ljudintensitet sekund för sekund.

I slutändan fanns det dessutom också en nyhet med Beta WhatsApp 2.22.6.2 där möjligheten att välja med vem man vill dela inställningarna för delningen av staten direkt från dess kort avslöjas. Objekten att välja mellan är nu:

  • ..

Samma vyer hittills men med den extra möjligheten att komma åt dem på ett helt mer intuitivt sätt eftersom det inte längre är nödvändigt att gå igenom kontoinställningarna och sekretessalternativen.

Relaterade Artiklar

Back to top button