WhatsApp: ny applikation för Windows kommer, vad förändras

Whatsapp kan vara al arbete på en ny version datorapplikation. Vi vet att många redan använder appen på PC, men det är en anpassning av WhatsApp Web. Nu bör Meta Messenger nå Windows Och Mac med ett nytt gränssnitt som erbjuder exklusiva funktioner.

Informationen och de första registreringarna av den nya programvaran kom från profilen ALumia_Italia. För Windows, den nya WhatsApp-appen utnyttjar där Universal Windows-plattform (UWP) för att ge en mer integrerad användarupplevelse. Förutom PC, kommer användare att kunna att installera appen också på Xbox.

WhatsApp testar också nya funktioner

Eftersom det är baserat på UWP, ser gränssnittet inbyggt ut i Windows. Kontakterna finns på vänster sida, medan chatten är i centrum. Överst finns en redskap som grupperar dessa menyer: allmänt, konto, chatt, aviseringar, lagring och hjälp. Även stängd fortsätter appen att visas meddelanden.

En annan god nyhet är att den nya funktionen redan stöder flera enheter. Med detta, precis som det redan gör Telegram, den nya applikationen är inte beroende av att smarttelefonen fungerar.

Meta tänker också på ägare enligt WABetainfo, en portal känd för att avslöja de viktigaste nyheterna om budbärare, macOS-versionen kommer. Detta bör hända efter att iPad-appen har lanserats. Samtidigt har laget av utveckling WhatsApp testar ytterligare en uppdatering av deras mjukvaruprodukt, vilket kommer att klara det ekosystemet lite säkrare meddelanden.

Enligt de senaste uppgifterna, i betaversionen 2.21.33.14, tillgänglig för en liten krets av testare, dök upp ett val som låter dig dölj den senaste inloggningen i appen till specifika användare; i ett nötskal, användare kommer att kunna bestämma vem de ska dölja sin senaste inloggning på appen för.

Relaterade Artiklar

Back to top button