WhatsApp: ny absurd funktion ändrar hanteringen av delade videor

Whatsapp Messenger är ett kors och en fröjd för de miljarder användare som trots allt för närvarande befolkar den omtalade plattformen. Åsikterna går isär och går isär i kraft av funktionalitet och behovet av att hålla sin information hemlig. Men knappast någon har för avsikt att ge upp universaliteten i detta system för snabbmeddelanden och innehållsdelning.

När det gäller delningsfunktionerna diskuterar vi internt en rad förändringar gällande hanteringen av WhatsApp video. Låt oss ta reda på vad som framkom från analysen av den nya betaversionen som allmänheten uppmärksammades med den senaste utredningen av.

WhatsApp: den kommande funktionen för videor är intressant

Enligt informationen från källan kommer det snart att vara möjligt att självständigt definiera parametrarna relaterade till videokvalitét gått in i chattar via den välkända plattformen gjord av Facebook. I synnerhet kommer den oöverträffade WhatsApp-uppdateringen som är planerad med nästa version att låta dig välja mellan olika kvalitetsalternativ, inklusive:

  • AUTOMATISK – applikationen avgör kvaliteten på videon som skickas beroende på anslutningskvaliteten.
  • BÄSTA KVALITET – vi kommer att kunna skicka videor i högsta möjliga kvalitet.
  • DATASPARARE – alternativ som balanserar kvaliteten genom att göra videon dimensionellt lättare.

Utvecklaren försöker därför komma ikapp konkurrensen Telegram och Signal som efter modifieringen av integritetsvillkoren har fått en pool på hundratusentals nya användare på några veckor. Vi trycker på gaspedalen för att stimulera en ny nivå av användarupplevelse anpassad till massornas behov.

Vad tycker du om den här uppdateringen? Vänligen lämna oss alla dina personliga överväganden i detta avseende.

Relaterade Artiklar

Back to top button