WhatsApp: nästan ett spel för att spionera på kontakter gratis med detta nya trick

Whatsapp faller verkligen in på listan över de mest populära apparna. De som nyligen förlorade privilegiet att använda chatten sprang i skydd genom att komma tillbaka på rätt spår med den nya versionen av applikationen komplett med uppdateringar. Vad många användare inte vet är att det finns en reell möjlighet till spionera på kontakter gratis utan alltför många krusiduller och komplimanger. Du behöver inga kunskaper av något slag utan bara några minuter av din tid för att ha koll på allt som kontakter gör när vi inte är uppkopplade. Så här gör du.

Hur man spionerar på WhatsApp-kontakternas adressbok med ett tryck

De nya användarvillkoren har orsakat missnöje hos flera användare efter integritetsnedsättningen som orsakats av den uppdaterade policyn. Men allt detta var inte tillräckligt för att släcka den kommunikationstörst som finns bland de miljarder prenumeranter. Telegram och Signal hade ett försprång men trots detta var det svårt att hålla jämna steg med nummer ett-konkurrenten inom meddelandehantering.

Utöver det som just har sagts WhatsApp Android det förbättras med tillägg av en förlängning som få vet. Detta är en extern funktion som låter dig ta reda på det exakta ögonblicket när en kontakt går in i appen. Kallas WhatsTracker och är tillgänglig, såväl som för användare av Googles ekosystem, även för fans av Apple och deras iPhones.

När applikationen är installerad, befinner vi oss framför en skärm där vi kan välja vårt mål att spionera på. Den uppdaterar ständigt rörelserna för vänner, släktingar och till och med partners som omedvetet ger privilegiet att se varje åtkomst.

Spionering kan också ske samtidigt med en specifik notifikation per kontakt som inträffar när han går in i eller lämnar WhatsApp. Fri och på samma gång Rättslig.

Relaterade Artiklar

Back to top button