WhatsApp mot en avgift kommer att bli verklighet: här är vem som kommer att behöva betala för tjänsten

WhatsApp kommer att introducera nya uppdateringar med nästa uppdateringar funktion, som dock endast kan låsas upp för dem som bestämmer sig för det att prenumerera a prenumeration.

Nyheten a betalning är dedikerade till användare Företag, som har haft ett dedikerat konto i flera år nu på den mest använda meddelandeplattformen i världen och vars antal prenumeranter ökar markant även i Italien.

WhatsApp mot en avgift: dessa kommer att vara nyheterna dedikerade till företagskonton

Nyheten spreds av WABetaInfo, en mycket pålitlig sida som kan förutsäga möjligheterna funktion i efterföljande uppdateringar gräver i programmeringskoden för framtida versioner av Whatsapp.

WABetaInfo hänvisar därför till införandet av vissa betaltjänster för Företagskonto (därför inget om miljontals användares privata konton), vilket kommer att förbättra företagens förmåga att kommunicera med kunder.

Det kommer att vara möjligt att ansluta upp till 10 enheter till ett enda företagskonto, till skillnad från de fyra som normalt tillhandahålls hittills. Detta kommer att göra det möjligt för ett större antal anställda att svara i chatt på kundförfrågningar, vilket gör företaget lättare att nå via Whatsapp. Det med tillkomsten av24/7 chattsupport inom nästan alla sektorer kan det ge ett försprång för företag som väljer att fokusera på service.

“De kommer att välja” används inte slentrianmässigt: Företagskonton behöver inte nödvändigtvis prenumerera, men de kan välja om de vill använda detta ytterligare service (andra kommer också att avslöjas) eller stanna kvar med det kostnadsfria kontot med fyra enheter. Lite som Twitter Blue.

För närvarande representerar denna information mer än en enkel indiskretion: vi väntar på ytterligare uppdateringar i denna riktning under de kommande veckorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button