WhatsApp MOD: här är de 3 bästa alternativen som finns tillgängliga idag

Behoven känns alltmer och ofta det vi söker grundläggande app vi hittar det inte. Det låter konstigt, men det finns en värld av användare till vilka funktionerna i WhatsApp går tätt. Vem som helst är bland dessa hände i den högra artikeln. För nu kommer vi att lista 3 bästa WhatsApp MOD för närvarande tillgängliga som berikar appen för snabbmeddelanden utan att behöva välja att överge den för att färja från konkurrenter.

Här är de 3 bästa WhatsApp MODs som finns tillgängliga idag

Innan vi tar reda på vilka som är de bästa WhatsApp MODs som finns tillgängliga idag, måste vi klargöra en sak. Dessa är tredjepartsappar kompatibel med konton för den välkända meddelandeappen, men inte officiell. Det är om APK specifikationer för att lägga till funktionalitet eller övervinna gränser som den ursprungliga appen har och inte har. Här är vad 3 bästa.

  1. GBWhatsApp. Det är en av de mest populära WhatsApp MODs av användare. Komplett ur alla synvinklar, tillåter det att använda flera konton samtidigt. Bland fördelarna finner vi möjligheten till ändra utseende och känsla av appen. Lägger till vid behov, Lösenord för att säkra chattar. Det stöds av alla enheter med Android installerat och utvecklarna uppdaterar det regelbundet. Äntligen fantastisk funktionalitet, du kan skicka filer och innehåll i valfritt format och storlek.
  2. FMWhatsApp är WhatsApp MOD of excellence för alla som har flera aktiva WhatsApp-konton och vill använda dem i en app. Dessutom stöder den också flera telefonnummer registrera dig för ett konto. Otrolig är också förmågan att skicka fil med dimensioner upp till 1 GB.
  3. YoWhatsApp istället är det WhatsApp MOD för dem som är uppmärksamma påestetik. I själva verket erbjuder den inte bara en av de vackraste grafiken, utan ger också en extrem upplevelse av anpassning. Dessutom innehåller den en riktigt rik databas med fantastiska emoji.

Alla dessa WhatsApp MODs kan enkelt laddas ner genom att klicka på den specifika länken för var och en eller genom att skriva deras namn i valfri sökmotor som t.ex. Google. Uppenbarligen är rådet, innan du fortsätter med nedladdningen, att verifiera ursprunget. Det är inte svårt att stöta på några falska appar som Klubbhus nyligen sponsrade på Facebookmen som dolde en farlig skadlig programvara.

Relaterade Artiklar

Back to top button