WhatsApp: mellan bluff och verklighet, hur mycket måste den här appen förbättra?

Från och med imorgon ingen godnatt och god morgon på WhatsApp med bilder. Det här är frasen som har funnits ett tag på chattar. Allt skulle utgå från en text som förutsäger närvaron av ett virus runt hörnet.

De som är mindre bekanta med viralt innehåll som cirkulerar genom meddelandeappar tror verkligen på cirkulationen av ett farligt virus även 2021 genom denna tjänst har alltid representerat ett larm helt utan källor och grund. Det finns en betydande skillnad mellan virala faror som finns på oönskade webbplatser eller meddelanden och enkla kedjor på WhatsApp. Att vara uppmärksam på farorna som kan äventyra säkerheten för dina enheter är en sak, men att frukta irrationella faror är helt annorlunda.

WhatsApp hoax, det finns inget sådant virus

Postpolisen och WhatsApp-teamet själva har aldrig bekräftat denna tes, eftersom det inte är sant. Kort sagt, i händelse av att kedjan som börjar med “från och med imorgon ingen godnatt och god morgon på WhatsApp med bilder” skulle komma fram måste du ha i åtanke att det faktiskt är en falsk nyhet. Det finns inga länkar inuti, så för tillfället är vi säkra på att kedjan inte kommer att spridas av något slag skadlig programvara.

Bufale.net har i alla fall garanterat kontaktat personer nära postpolisen som skulle ha bekräftat att de inte har fått rapporter om kedjor som “Ingen godnatt och god morgon på WhatsApp” på grund av påstådda virus. Du kan sova lugnt.

Relaterade Artiklar

Back to top button