WhatsApp: Med en ny ikon, undvik att bli förvirrad

Många aktuella uppdateringar av Whatsapp de tänker redan på framtida och förutser i viss mening att de ska göra livet lättare för användaren som kommer att dra nytta av dem. Detta är fallet med ett nytt objekt som lagts till i den senaste betaversionen för Android. Faktum är att bara denna versionsuppdatering beta 2.21.24.3 av WhatsApp på Android lägger till en ny ikon som uppenbarligen verkar värdelös, men kommer att undvika att förvirra dig. Den välkände läckaren avslöjar det alltid för oss. Här är detaljerna.

WhatsApp: ny ikon för att skilja grupper från gemenskaper

För inte många dagar sedan berättade vi om gemenskap för Whatsapp, den nya chattfunktionen som skulle förändra allt i de klassiska Facebook Group-appgrupperna. Just i kraft av denna nyhet har applikationen i sin betaversion 2.21.24.3 för Android introducerat en ny ikon förgruppikonen.

whatsapp-ny-grupp-chatt-ikon

Som framgår avbild ovan, Whatsapp med den nya uppdateringen ersatte dengruppikonen ta bort den med siluetten av en person. I stället lade han till en helt ny. Men varför denna förändring? För att förklara det för oss är läckaren som upptäckte den här nyheten:

“”.

Utmärkt val då om detta är riktningen för appen Facebook-grupp. Tyvärr dock för den alltför nyfikna som inte kan vänta med att få reda på det gemenskap, vi vet fortfarande inte när utvecklarna kommer ut med den här supernyheten. Under tiden, låt oss njuta av dessa smulor som bekräftar och försäkrar hur mycket den nya funktionaliteten Whatsapp är fortfarande nära sin debut.

Relaterade Artiklar

Back to top button