WhatsApp: med detta trick kan du skicka videor i alla storlekar

Hur många gånger har du velat skicka en innehåll till dina vänner, men för Whatsapp respekterade inte storlek. Eller för jobbet hade det varit enklare att skicka en bild till din kollega, men tyvärr appen för Facebook-grupp minskar dess kvalitet. Med detta lura säga adjö till begränsningar WhatsApp-appen på bilagor och dess storleksändring. Du kan skicka Foto, video- Och fil av vilken storlek som helst. Så här gör du fri och utan att ladda ner appar från tredje part.

För WhatsApp är storleken ett problem

Om vi ​​skulle göra en undersökning om vilka begränsningar användarna hatar mest, det av storlek av innehåll att skicka. Tyvärr för många människor som skickar foton, videor eller PDF-filer av stora dimensioner med WhatsApp är det omöjligt. Till exempel, just när det gäller PDF-filer, tillåter inte appen att de över 100 MB skickas.

Vi får inte glömma ändra storlek av Foto vilket äventyrar dess kvalitet. Och jag video-? Vilken nervös när WhatsApp tvingar oss att klippa delar för att kunna skicka dem till en vän till oss! Äntligen blir allt detta bara ett dåligt minne tack vare detta trick. Du behöver inte ens ladda ner WhatsApp MOD. Här är detaljerna.

Hur man kommer runt begränsningarna

Komma runt begränsningarna för WhatsApp är fler enkel än du kanske tror. Förutom bar där du kan skriva meddelanden finns en ikon för en “klämma“. Om du trycker på den öppnas en serie med möjlighet. Du måste då välja “Papper“, Sök efter filen du vill skicka, vare sig det är foton, videor, PDF-filer eller något annat format, och det är allt.

På så sätt kan du enkelt ta dig runt och framför allt fri begränsningarna som Whatsapp ålägger storlek av innehållet som ska skickas. Det viktiga är att organisera filer, foton, videor och mer i ett tillgänglig mapp från den vägen.

Se? Allt är här lura som vi ville förklara. Enkelt, men effektiv att lösa ett stort problem som “gör galen” annorlunda användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button