WhatsApp: med den nya uppdateringen handlar det om integritet

Whatsapp testar med en ny uppdatering som kommer att introducera flera nya egenskaper. upptäckte att han satsar allt på Integritet. Faktum är att teamet till den välkända läckaren har hittat källkoder som hänvisar till en verkligt otrolig funktion som gör att alla kan för att skydda där egen identitet från nyfikna ögon. Är du inte nyfiken på att veta vad som kommer snart på appen till Facebook-grupp? Låt oss ta reda på alla detaljer om detta tillsammans Meddelanden.

WhatsApp: Den nya betan döljer något speciellt med integritet

För några dagar sedan här uppe berättade vi om en fungera vid ankomst tack vare vilken Whatsapp skulle ha revolutionerat Integritet. En serie intressant innehåll, upptäckt i denna betaversionde lovar nya alternativ för för att skydda din egen identitet. Om du har missat dem rekommenderar vi att du tar en titt på artikeln.

Men under dagarnas gång har den välkände läckaren och hans personal grävt fram ytterligare en funktionalitet som avslutar integritetsnivå fantastiskt att appen av Facebook-grupp vill införa.

Så här beskrev han det i artikeln tillägnad detta sensationella upptäckt:

“”.

whatsapp-update-privacy-info-contact

Verkligen inte illa! Tyvärr ser man ännu inte möjligheten till detta vid horisonten välj specifika kontakter att visa din egen Sista åtkomstL’profilbild och den profilinformation. Det verkar dock som om denna möjlighet kommer att införas i framtiden.

För nu vet vi inte när detta uppdatering kommer att släppas för alla versioner av Whatsapp och inte bara för dem som är med i programmet Beta-testare. Säkerheten kvarstår dock att appen satsar allt på Integritet och snart kommer alla att kunna för att skydda deras identitet i detalj.

Relaterade Artiklar

Back to top button