WhatsApp: Med den här nya funktionen blir den en komplett app

whatsapp-nya-funktion-som-gula-sidor

En stor nyhet, som gjorde alla mållösa, tillkännagavs av Mark Zuckerberg. Whatsapp fortsätter att växa och med detta ny funktion, som nu testas för användare i Brasilien, håller på att bli en komplett app. Vem vet om och när det också kommer att finnas tillgängligt för alla andra användare! Låt oss ta reda på vad det är, du kommer att bli förvånad över fantasin som utvecklarna av denna snabbmeddelandeapplikation har.

WhatsApp: Mark Zuckerberg tillkännager Gula Sidorna-funktionen

Integrerad med appen Mark Zuckerberg meddelade ankomst den Whatsapp av en funktion som liknar den för Gula Sidorna. Det kommer att vara möjligt att söka direkt från appen information angående företag nära användarens plats eller länkad till en specifik lokalitet.

Men låt oss låta Zuckerbergs ord beskriva denna fantastiska Meddelanden för nu till proven bara i Brasilien att leta efter lokala utställare:

“”.

Otroligt va? Men det intressanta är att, som sagt av, WhatsApp han funderade också på att dela upp aktiviteterna i kategorier. För en avancerad, enkel och omedelbar sökning är det klart att vi kommer att underlättas om vi redan har möjlighet att konsultera företag relaterat till mat, tjänster, elektronik och detaljhandel.

i alla fall Matt Idemavice vd för appen Facebook-gruppfruktade han också något han kunde bli introducerad för Whatsapp inte möta mångas gunst. Låt oss se vad det är.

Annonser som på Facebook och Instagram

Idema uteslöt inte att inom en snar framtid, kanske just med anledning av invigningen av denna nya funktion, på Whatsapp skulle kunna införas annonser.

För nu är jag faktiskt ensam Facebook Och Instagram för att föreslå dem till användare som vill bläddra igenom inläggen från vänner, influencers och mer. Här är vad Idema sa om ämnet:

“”.

Medan vi väntar på att allt detta ska bli verklighet för miljontals användare kan vi njuta av nyheten att Whatsapp introduceras i sin snabbmeddelandeapp. Självklart är det ett måste för henne att växa med tanke på framgångarna för hennes direkta konkurrenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button