WhatsApp: Mark Zuckerbergs löfte är exceptionellt

WhatsappTrots integritetskontroversen fortsätter den att växa genom att introducera intressanta verktyg för nästan alla uppdatering. Förresten, bara för några dagar sedan, Mark Zuckerberg personligen lovade han ankomsten av en ny funktion grymt bra. Det kommer att introduceras på WhatsApp. Vi räknar bara med att alla vill ha det och det har varit väntat länge. Här är vad det är.

WhatsApp: avslöjade en ny funktion som kommer tack vare WABetaInfo

För några dagar sedan berättade vi om chattkonversationen på Whatsapp mellan Zuckerberg och WABetaInfo. Vid detta tillfälle, efter de olika trevligheter, beskyddare av Facebook avslöjade några nya funktioner som snart kommer att introduceras i appen.

En av dessa gäller den som alla har väntat på väldigt länge: den funktionalitet för flera enheter. Vad handlar det om? låt oss se det tillsammans och försöka ta reda på hur det kommer att förändras Whatsapp.

Officiellt stöd för upp till 4 enheter

Under hela samtalet mellan WABetaInfo, Mark Zuckerberg och Will Cathcart (VD för WhatsApp) var avslöjat annorlunda Nyheter. Men nu vill vi fokusera på det som gäller funktionalitet för flera enheter.

I praktiken, som officiellt konstaterats, Whatsapp kommer att synkronisera chatt och innehåll på 4 enheter samtidigt. Kort sagt, a konto kommer att kunna dra fördel av att appen och dess chattar har synkroniserat dem realtid.

whatsapp-support-multi-device-chat-wabetainfo

När kommer dessa fantastiska nyheter

Zuckerberg kallade detta nytt funktionalitet för WhatsApp a stor utmaning. Det är därför det fortfarande är svårt att etablera en datum för dess release i appen. Hur det än är officiell som kommer att genomföras.

Så alla användare kan lägga sina hjärtan i fred och bara få lite av tålamod. Bland annat sa “the big boss” också att en ‘WhatsApp-appen specifikt för iPad.

Faktum är att idag denna hemenhet Äpple har inte en WhatsApp-applikation tillgänglig i sin App Store. Denna nyhet kommer i samband med lanseringen av den helt nya funktionen flera enheter.

I grund och botten måste vi bara vänta på och hoppas att det inte dröjer allt för länge från detta meddelande när de utlovade funktionerna kommer in officiellt används på WhatsApp.

Relaterade Artiklar

Back to top button