WhatsApp låter dig nu dölja information från vissa personer

Whatsapp den hade rykte om sig att vara långsam med att introducera nya funktioner. Sociala medier verkar dock ta fart nu. För att sätta saker i perspektiv, meddelade företaget tillägg långa förfrågningar och betydande förändringar på mindre än ett år. Företaget introducerade nyligen “Communities” som ett stort koncernledningscenter och lanserade kompatibilitet flera enheter. Det kommer också att finnas nya funktioner för chattar och överföring från fil. Idag tar företaget ett avgörande steg för att göra appen mer attraktiv för konsumenter som uppskattar den Integritet.

WhatsApp började utveckla en ny integritetsinställning tidigare i år. Tillåter användare att dölja profilbilder, senast visade information och information om vissa personer i kontaktlistan. Eftersom det var en “beta-funktion” var det naturligtvis inte tillgängligt för alla. Idag tillkännagav dock företaget den formella globala lanseringen för smartphones Android Och iOS.

WhatsApp förbättrar sin integritet

Tidigare fanns det tre sekretessval för profilbilder, senast visade och information. Det finns nu ett fjärde alternativ som säger “Mina kontakter utom …” Överraskande nog har den här funktionen funnits ett tag i inställningarna för Integritet av staten.

Som vanligt följer funktionen “WhatsApp-logiken”, som säger att “om du inte tillåter människor att komma åt din information, du kan inte ens se deras information.” Kom ihåg att om du begränsar någons åtkomst till din profilbildsinformation, senast sett och information om en person, kommer den personens data att döljas för dig också.

Överraskande nog introducerar företaget också några alternativ för gruppsamtal. Tillåter användare att dämpa ljudet andra under ett gruppsamtal och samtidigt skicka meddelanden till vissa personer. När någon går med i ett gruppsamtal utanför skärmen kommer en banner att visas.

Relaterade Artiklar

Back to top button