WhatsApp lanserar gemenskaper, men vad är det? Vi kommer att förklara allt för dig

WhatsApp Clubic © clubic.com

WhatsApp lanserar en efterlängtad ny funktion: Communities.

Denna nya funktion är speciellt utformad för skolor, lokala föreningar eller ideella organisationer.

WhatsApp “community”

Det har gått mer än 13 år nu sedan WhatsApp-applikationen lanserades. Under åren har plattformen uppenbarligen välkomnat många optimeringar och andra nya funktioner, och är nu en del av Metas portfölj. Berömd av individer är WhatsApp-applikationen också mycket populär bland samhällen. Det är därför utvecklarna nu erbjuder en dedikerad funktion.

Med tanke på de många kommentarer vi fått tror vi att mer kan göras för att hjälpa dig att lättare hantera diskussioner inom dessa grupper. “, förklarar vi på WhatsApp. Gemenskapssektionen kommer också att sammanföra olika grupper inom samma struktur.

WhatsApp-gemenskaper

Communities tar med sig nya funktioner

På så sätt kommer medlemmar att kunna ta emot meddelanden som skickas till det bredare samhället medan de chattar i mindre grupper skapade kring mer specifika intresseområden. Sektionen kommer också att utrusta administratörerna med många verktyg, som till exempel gör det möjligt att skicka meddelanden till alla medlemmar i communityn och kontrollera vilka grupper som kan läggas till i den.

whatsapp 2022

WhatsApp tar särskilt exemplet med en skola, som kommer att kunna ha sin gemenskap, som kommer att delas in i olika grupper för varje klass, men också i grupper för fritidsaktiviteter, med till och med en grupp för att organisera aktiviteter. På så sätt kommer skolan att kunna kommunicera viktig information till föräldrar, samtidigt som de riktar sig till dem via de olika grupperna.

Utvecklarna meddelar också att de arbetar med ett reaktionssystem, som Facebook, men också med nya raderingsverktyg för administratörer. Röstsamtal kommer snart att kunna omfatta totalt 32 deltagare, och fildelning kommer också att utökas för att möjliggöra utbyte av dokument som väger upp till 2 GB.

Om samma ämne:
WhatsApp kommer ÄNTLIGEN att göra det lättare att interagera med ett oregistrerat nummer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button