WhatsApp: lämna till de nya funktionerna som kommer för inköp och meddelanden

En rad nya uppdateringar för WhatsApp är på väg att uppmärksammas av de miljarder användare som befolkar världens främsta plattform för snabbmeddelanden bland Android- och iOS-filer. Enkla kunder och företag använder detta digitala system för att underhålla kommersiella och personliga relationer medan de väntar på uppdaterade funktioner som omgående har meddelats i förväg via dess officiella kanal. Här är vad det kommer för meddelanden Och handla.

WhatsApp: upptäcker de nya funktionerna som kommer 2021

Den tidigare nämnda officiella bloggen rapporterar vikten av utveckling för punkt-till-punkt kryptografiska operationer baserat på förändringen i vanor som induceras av den digitala tidsåldern och millenniets nya krav. Direktmeddelanden är att föredra snarare än via e-post, som samtidigt kringgår verbal kommunikation via samtal.

Det är därför nödvändigt att gå vidare med en armering av datan för både kunder och företag. De nya WhatsApp-funktioner med hänvisning till hantering av kommunikation och nya system för köp av varor och tjänster online.

Flera andra applikationer lovar en effektiv och förenklad hantering av systemen men i själva verket återstår allt att verifiera noggrant. Inuti inlägget rapporteras hur Facebook-teamet tänker gå vidare enligt den nya uppförandelinjen:

För att understryka dessa ord också det nya WhatsApp-informationssystemet för att komma åt de kommande funktionerna som nu hittar en plats i staterna av många som används för publicering av berättelser och annat innehåll som är synligt för deras kontakter. Vi ser fram emot ytterligare uppdateringar om de förändringar som kommer att ske under året.

Relaterade Artiklar

Back to top button