WhatsApp kunde äntligen tillåta två telefoner att använda samma konto

WhatsApp

Lagen av WhatsApp håller på att utveckla en funktion som gör att två telefoner kan använda samma konto. Det kan snabbt distribueras på betaversionen av applikationen.

WhatsApp förbättras sakta men säkert när det gäller multimediastöd för ett enda konto.

Ett WhatsApp-konto för två smartphones, snart verklighet?

Snabbmeddelandeapplikationen har uppgraderats till version 2.22.15.13 på Google Play Beta Program. Möjligheten till WABetaInfo för att leta efter vad som är nytt och låta oss veta vilka kommande funktioner WhatsApp-utvecklare arbetar med.

Plattformen sägs utveckla en synkronisering av chattar mellan olika mobila enheter. Med andra ord skulle det äntligen vara möjligt att använda samma WhatsApp-konto på två smartphones samtidigt, vilket för närvarande är omöjligt.

Du måste dock ha tålamod för att dra nytta av det eftersom funktionen fortfarande är under aktiv utveckling. Den är ännu inte tillgänglig på betaversionen av WhatsApp, så vi bör inte se den landa på den stabila versionen av appen på flera månader, eller ännu längre.

En multimediaupplevelse fortfarande mycket perfekt

WhatsApp har redan distribuerat stöd för flera enheter för att använda sitt konto på fyra andra terminaler utöver sin mobil, via en skrivbordsapplikation eller WhatsApp Web. Men framför allt tillät det dig att komma åt din WhatsApp från ett stationärt medium, inte från en annan smartphone. Och enligt våra tester är systemet fortfarande i stort sett perfekt. Det är inte särskilt bekvämt att regelbundet behöva skanna en QR-kod med sin telefon för att komma åt skrivbordskontot och synkroniseringen misslyckas ofta.

Vi vet inte om den framtida uppdateringen kommer att lösa dessa farhågor, men vi kan i alla fall undra hur denna funktion under utveckling kommer att fungera för att använda WhatsApp på två mobiler. Kommer upplevelsen att vara flytande mellan de två terminalerna, eller kommer vi fortfarande att ha en primär enhet och en sekundär enhet som beror på den första? Vi hoppas få svaren på dessa frågor snart.

Källa: WABetaInfo

Relaterade Artiklar

Back to top button