WhatsApp kommer snart att släppa en riktigt cool funktion

Whatsapp för iOS ska snart skaffa en karakteristisk spännande: möjligheten till lämna hemliga grupper. Med appen som nu tillåter upp till 512 personer i en gruppchatt är det förståeligt att användare inte vill titta när varje medlem lämnar gruppen. Med detta i åtanke kommer användare att kunna lämna en gruppchatt utan att bli märkt av andra användare i en framtida version.

Endast gruppadministratören och användaren som lämnade konversation kommer att meddelas, enligt WABetaInfo. Förutom det kommer ingen av de andra medlemmarna att veta att du har lämnat gruppen. Enligt rapporten skulle WhatsApp visa följande meddelande: “Lämna den här gruppen? Bara du och administratörer i gruppen kommer du att meddelas att du har lämnat gruppen.

WhatsApp kommer snart att släppa en uppdatering

Den här funktionen är för närvarande under utveckling och WABetaInfo kunde ge oss en förhandsvisning med tillstånd av en stationär version av WhatsApp. Den kommer att vara tillgänglig för användare iOS Och Android i en framtida release.

WhatsApp förbereder också en Premium-prenumeration för företagskunder utöver denna funktionalitet. Tidigare hävdade 9to5Mac att en av funktionerna i den nya prenumerationen skulle vara möjlighet för att ansluta upp till tio enheter till samma WhatsApp-konto.

“WhatsApp har också planer på att erbjuda möjlighet för att skapa en unik anpassad företagslänk: Företag kan redan använda korta länkar för att låta kunder kontakta dem genom att öppna en länk som inkluderar deras telefonnummer, men WhatsApp Premium tillåter företagskonton för att skapa en anpassad länk, ”enligt WABetaInfo.

Det är inte känt när WhatsApp Premium kommer att vara tillgänglig eller vilka andra funktioner som kommer att erbjudas.

Relaterade Artiklar

Back to top button