WhatsApp kommer att inkludera nya sökfunktioner

Du kan söka efter meddelanden i Whatsapp genom att ange nyckelord eller namn, men det är den enda sökfunktionen den erbjuder. Enligt WABetaInfo verkar det som att WhatsApp nu arbetar med att utöka chattfiltren till vanliga konton. Om dessa information är korrekta kan det vara något som kommer att förändras i framtiden.

För de som inte är medvetna om det, dvs chattfilter är en funktion som för närvarande endast är tillgänglig för företagskonton. Det gör det lättare för användare att hitta chatten de letar efter genom att tillåta dem att sortera och filtrera meddelanden baserat på olästa, kontakter, icke-kontakter och gruppkategorier. Därför är det en rikare sökfunktion än vad vanliga användare nu är vana vid.

WhatsApp förbereder sig för att släppa funktionen för alla

Det antas att anledningen till att den görs tillgänglig för företagskonton är att företag sannolikt kommer i kontakt med betydligt fler människor, av vilka de flesta sannolikt inte är kontakter som kan kontakta dig för att be om information. Det är användbart för företagare har ett filter, eftersom detta tillåter dem att bättre underhålla diskussioner och konversationer på WhatsApp.

Vi är övertygade om att det finns vissa användare som absolut kommer att älska att ha filter och den här rapporten antyder att funktionen så småningom kan komma till standardkonton inom en inte alltför avlägsen framtid. Detta betyder dock inte att vanliga WhatsApp-användare inte kan dra nytta av funktionen. När exakt detta kommer att hända är för närvarande okänt, men det är möjligt att kunder Inte företag har något att se fram emot inom en inte alltför avlägsen framtid.

Relaterade Artiklar

Back to top button