WhatsApp kommer att få en makeover på macOS med Apple Silicon-kompatibilitet

iPadOS macOS

Under de senaste månaderna har mobilapplikationen av WhatsApp började välkomna en första sats nya funktioner. Nu får vi veta att Meta-team arbetar på en Mac-version helt designad för Apple Silicon.

Kommer snart kan WhatsApp äntligen låta dig använda samma konto på två telefoner. En efterlängtad funktion, men som ändå kräver en del förbättringar innan man hittar vägen till stabilitet. Under tiden kommer Mac-ägare att kunna glädja sig eftersom den berömda snabbmeddelandeapplikationen kommer att genomgå en mindre ansiktslyftning på macOS.

WhatsApp arbetar äntligen på en inbyggd version för Mac

Kom ihåg att i maj förra året informerade vi dig om att en iPad- och Mac-version av WhatsApp skapade rubriker igen. Goda nyheter, som sedan gav en glimt av hoppet om att en dag se en applikation helt designad för Apples ekosystem. Ett hopp som äntligen verkar på gränsen till att bli verklighet.

Nyligen rullade WhatsApp precis ut ett nytt betaprogram för sin Mac-klient via TestFlight. Således kan den här versionen nu dra full nytta av Catalyst-tekniken från Apples varumärke, och fungera inbyggt tack vare stödet från Apple Silicon. För den som aldrig hört talas om TestFlight är det en tjänst som gör att utvecklare kan få information från testare innan deras applikation publiceras på App Store.

Vad ändras för WhatsApp på Mac?

Först och främst har den här versionen en något annorlunda design än webbversionen av WhatsApp, som media rapporterar. XDA-utvecklare. Användargränssnittet visar ett sidofält till vänster på skärmen från vilket det är möjligt att komma åt, med ett enda klick, konversationer, samtal eller till och med inställningar. Slutligen hittar du i mitten listan över alla dina diskussioner och, till höger, flödet av den valda konversationen.

WhatsApp Mac © © XDA-utvecklare

Sammanfattningsvis kommer denna version av WhatsApp äntligen att erbjuda användarna ett gränssnitt perfekt anpassat till Apples operativsystem. Och som vi nämnde för dig för några veckor sedan, den här genomtänkt under Catalyst, är det ett säkert kort att en iPad-version också kommer att peka på näsan inom kort. Slutligen, eftersom detta för närvarande fortfarande är i testfasen på Mac, vet vi ännu inte när det kommer att distribueras officiellt.

Om samma ämne:
WhatsApp låter dig äntligen enkelt byta från Android till iOS

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button