WhatsApp kommer att erbjuda att radera ett meddelande 2 dagar efter att det skickades

Whatsapp © MakeradeMaker/Pixabay

WhatsApp rullade precis ut den här ändringen som ger dig mer tid att radera ett meddelande du inte längre vill ha.

WhatsApp är i rampljuset dessa dagar med massor av tillkännagivanden om nya funktioner som är tillgängliga och kommer snart.

Skickas ett meddelande för snabbt? WhatsApp låter dig radera det utan dröjsmål

Just idag kommunicerade Meta Groups instant messenger om nya sekretessalternativ som borde vara tillgängliga för alla användare under de kommande veckorna.

Onlinetjänsten erbjuder nu också ett praktiskt alternativ för att radera meddelanden i utskriften för en av dina kontakter eller alla medlemmar i en grupp där du chattar. Tryck bara på meddelandet och håll ned för att komma åt det här alternativet.

Om du är en vanlig WhatsApp-användare vet du att det är möjligt att radera ett meddelande efter publicering, att rätta ett skrivfel, rätta felaktig information eller helt enkelt ta bort något du inte borde ha publicerat.

Nu har du två dagar på dig att radera ett meddelande, om din ansökan är uppdaterad

Hittills har WhatsApp gett varje användare en timme på sig att radera sitt meddelande från en konversation. Från och med nu ökar förseningen till drygt 48 timmar. Den här uppdateringen fungerar för både individuella chattar och gruppchattar.

Funktionen är tillgänglig nu, men vi rekommenderar att du väntar några dagar till för att vara säker på att 48-timmarsfördröjningen fungerar. Faktum är att WhatsApp anger att alla användare måste ha den senaste versionen av meddelanden och några av dina vänner eller släktingar kan behöva lite mer tid för att uppdatera.

Det är också viktigt att notera att användare inte kommer att få ett meddelande som indikerar att ett meddelande inte kunde raderas för en eller flera av kontakterna som finns i gruppen och använder en tidigare version av programvaran.

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button