WhatsApp kommer att bli betald: det är inte en bluff, det är för vem

Whatsapp kommer att införa en ny version till betalning. Början av denna nya fas kommer att beröra användare med Företagskonto, som kommer att behöva underteckna en prenumeration att utnyttja ytterligare tjänster som erbjuds av plattformen.

De berörs därför inte privata användare att miljoner användermeddelandeapp mest känd i världen, åtminstone för tillfället.

Nyheten släpptes av sajten, en plattform specialiserad på att hämta information från koderna som de nya appuppdateringarna programmeras med. I det här fallet verkar det dock inte vara en sådan betaversion – det är en embryonal version som fortfarande testas: sajten har faktiskt publicerat en skärmdump, vars källa dock för närvarande är okänd, där vissa detaljer redovisas om införandet av abonnemangsplanen.

Betald WhatsApp: Här är vad vi vet

Nello skärmdump publicerad av WABetaInfo det finns några detaljer om detta igen våning a betalning. Till exempel kommer företagskonton som prenumererar på det att ha möjlighet att ansluta upp till 10 enheter istället för att stanna vid de 4 som för närvarande beviljas. Detta kommer att vara en stor fördel för företag, som därmed kommer att kunna ha fler anställda kopplade att svara på förfrågningar från kunder.

Även om den officiella statusen fortfarande saknas, är informationen mer än en indiskretion. Tillförlitligheten hos WABetaInfo-webbplatsen för att förutse rörelserna från WhatsApp-teamet av programmerare till allmänheten har visat sig vara extremt hög över tiden, så mycket att den har blivit en referenssida för entusiaster eller enkla användare som är nyfikna på nyheterna relaterade till snabbmeddelanden. service.

Det bör noteras, som rapporterats av samma webbplats, att släppet av uppdateringen med betalda affärsplaner kommer inte att innebära att alla Företagsanvändare prenumerera. De golv det är det verkligen frivillig och erbjuder en ytterligare verktyg, men inte obligatoriskt, vilket redan är fallet för Twitter Blå i fallet med den homonyma plattformen. Om en kund anser att den erbjudna tjänsten är fördelaktig kan de överväga att prenumerera på planen.

För tillfället är den nya funktionen inte tillgänglig ännu, men kommer troligen “bli tillgänglig i en framtida uppdatering av WhatsApp Business beta för Android och iOS med tilläggstjänster”, som rapporterats av webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button