WhatsApp kommer ÄNTLIGEN att göra det lättare att interagera med ett oregistrerat nummer

WhatsApp

Snabbmeddelandeappen som ägs av Meta, WhatsAppbörjade en beta-utrullning av en ny funktion för att göra det lättare att handla med oregistrerade nummer.

Det kommer äntligen att vara möjligt att skicka meddelanden till en meddelandeanvändare, även om hans nummer inte finns sparat i katalogen.

En förväntad funktion

Att prata på WhatsApp är generellt sett relativt enkelt, men upplevelsen kan snabbt bli smärtsam när du vill kontakta någon vars nummer ännu inte är sparat i din telefonbok. Faktum är att meddelandetjänsten idag bara tillåter att skicka meddelanden till nummer som är sparade på din smartphone, vilket begränsar önskan om korta interaktioner med andra människor.

Företaget är medvetet om den irriterande karaktären hos detta system och har tillkännagivit starten av utbyggnaden, med vissa användare på betaversionen av applikationen, av en ny funktionalitet för att underlätta dessa utbyten. Betaversion 2.22.8.11 visar nu ett popup-fönster när du trycker på ett nummer. Applikationen känner igen om den är registrerad i WhatsApp eller inte, och erbjuder sedan två val.

Om han inte är i WhatsApp är det möjligt att lägga till honom direkt i sina kontakter eller att ringa honom via skärmen för nummeruppringning. Om numret tillhör en WhatsApp-användare kan du, förutom de två alternativen som nämns ovan, skicka meddelanden till honom direkt i applikationen utan att behöva spara det på din telefon.

Om samma ämne:
WhatsApp arbetar på ett nytt gränssnitt för sin kamerafunktion

Källa: Softpedia

Relaterade Artiklar

Back to top button