WhatsApp: kommande funktion för klistermärken på Android och iOS

Whatsapp står i centrum för den offentliga scenen efter begränsningen som infördes med den nya policyn för behandling och delning av personuppgifter. Medan kontroverserna fortsätter att mata en vecka efter ikraftträdandet av de nya villkoren uppdatering oväntat kommer att fylla en mjukvarulucka som många har klagat på. Uppdateringen fokuserar på bättre användbarhet av klistermärke som får något oväntat nytt. Låt oss ta reda på vad det är.

WhatsApp-klistermärken nu föreslagna av en ny smart sökmotor

För att upptäcka allt var det förlorade teamet som, angående den nya funktionen av, uttryckte sig på följande sätt:

Det betyder att om vi till exempel använder ordet “kärlek”, kommer vi att erbjudas en serie WhatsApp-klistermärken som passar till slutet. Allt utan att gå igenom det speciella avsnittet som tillhandahålls av utvecklingsteamet. De WhatsApp-klistermärkeprompter det fungerar mycket bra med de grafiska komponenterna som introducerades i slutet av 2018 men det nämns inget om den möjliga kompatibiliteten med de animerade versionerna som introducerades från och med förra sommaren.

En separat diskussion, dock, för tredje parts klistermärken som för närvarande förklaras inkompatibla med nämnda smarta söksystem. Utvecklarna arbetar fortfarande för att säkerställa en nivå av global kompatibilitet med en utveckling som kommer att göra allt tillgängligt på Android och iOS på kort sikt. Under tiden kan du njuta av videoexemplet som ger preliminär information för att använda den nya funktionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button