Whatsapp: kända banker får böter på grund av applikationen

Inte en men väl 16 kreditinstitut Amerikaner och européer bötfälldes för orimligt användande av meddelandetjänster Whatsapp. Du kommer aldrig att tro det, men bland dessa finns det också och många andra.

Whatsapp: siffrorna för sanktionerna och respektive företag

Finansieringsjättar som ställs inför häpnadsväckande böter kunde inte göra annat: Goldman Sachs, Citigroup och andra fann sig betala tillsynsmyndigheter 1,1 miljarder dollar i straffavgifter. Anledningen? Har inte kollat ​​i anställda som använde WhatsApp. För att meddela det är ett pressmeddelande från Det verkar som den senare har hittat kommunikation utanför kanalen bland anställda som också pratar om ”kommersiella frågor” via meddelanden på sina personliga smartphones.

Enligt en rapport av Bloombergmåste finansiella företag övervaka kommunikation som sker mellan personalen för att förhindra alla typer av böter.

Men vad är det inblandade företag? Vi finner: tillsammans med dessa kommer de att få betala 125 miljoner dollar varje, medan de kommer att tvingas spendera 50 miljoner dollar varje. Slutligen är den “lyckligaste”. med ett straff på 10 miljoner dollar.

Relaterade Artiklar

Back to top button