WhatsApp kan rulla ut en ny funktion för att hjälpa dig att bättre hantera dina konversationer

WhatsApp © Ink Drop / Shutterstock.com

I flera månader har det gått några veckor utan att någon ny funktion har aviserats om WhatsApp. Faktum är att den mycket berömda tillämpningen av direktmeddelande i Meta-gruppen har fortfarande inte sagt sitt sista ord och verkar fast besluten att vilja komma ikapp sin konkurrent, Telegramnär det gäller funktioner…

Efter tillkännagivandet av en ny funktion som kan tilltala dem som använder sitt konto på flera enheter, är WhatsApp återigen på väg att integrera ett nytt, ganska praktiskt alternativ i sin applikation.

Snart möjligt att filtrera dina konversationer på WhatsApp?

Det är tydligt att meddelandetjänsten som tillhör Meta-gruppen har fortsatt att utvecklas under de senaste åren. Och om WhatsApp fortfarande är ofullständig i många avseenden, blir applikationen gradvis tätare med nya funktioner som berikar användarupplevelsen.

Efter att ha aviserat en ökning av det maximala antalet deltagare i en grupp, gäller dagens information konversationer, och i synnerhet möjligheten att filtrera dem. Och som så ofta är det på platsen WABetaInfo som vi är skyldiga denna upptäckt. Om den här funktionen redan finns på WhatsApp Business bör den nu komma till den version som är avsedd för allmänheten. Från den övre raden i applikationen kommer du därför äntligen att kunna filtrera dina konversationer efter olästa meddelanden, kontakter som inte ingår i din katalog, sparade nummer eller till och med efter de grupper som du tillhör.

Även om denna “nya funktion” uppenbarligen inte är revolutionerande, är den fortfarande ett välkommet alternativ, praktiskt för de som har bråttom, och som kommer att beröra både användare av skrivbordet, Android och iOS av WhatsApp. För närvarande har dock ingen information kommunicerats om dess utplacering.

Om samma ämne:
WhatsApp ger gruppchattadministratörer mer kontroll

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button