WhatsApp: iPad- och MacBook-versionen pratar om det igen

macbook air bp

Även om mobilversionen av WhatsApp fortsätter att berikas med nya funktioner under veckorna, bör macOS-användare snart dra nytta av en applikation som är helt designad för operativ system från Apple.

Om du redan kan ladda ner en stationär version på din MacBook var den från början inte designad för Apples ekosystem. En situation som snart borde förändras eftersom en ny version är under utveckling.

WhatsApp snart tillgänglig på Mac och iPad

Hemsidan WABetaInfo är ofta först på nyheterna när det gäller att gräva fram nyheter som kommer kring Meta-gruppens snabbmeddelandeapplikation. Och för att inte avvika från regeln har sajten just upptäckt att en macOS-version av WhatsApp håller på att utvecklas, med stöd för skärmdumpar.

Detta gör att vi kan se en QR-kod som kan skannas från en smartphone för att enkelt länka din enhet till din Mac. Observera att det inte kommer att vara obligatoriskt att ha en iPhone för att gå vidare med föreningen. Faktum är att även om du vanligtvis använder WhatsApp på Android, kommer du fortfarande att kunna ansluta till denna macOS-version.

WhatsApp Mac © © WABetaInfo

Denna macOS-applikation är tänkt att erbjuda ett bättre gränssnitt, särskilt i syfte att förenkla dess användning, direkt under Mac Catalyst. Som en påminnelse är detta Apples teknik som erbjuder utvecklare möjligheten att migrera sina iPadOS-applikationer till macOS. Detta tyder därför oundvikligen på att en version för iPad också är under förberedelse, vilket tidigare rykten kunde antyda.

Tyvärr har ingen information ännu kommunicerats om lanseringsperioden för denna nya applikation. Kom ihåg att det fortfarande bara är på utvecklingsstadiet och att det därför förmodligen kommer att krävas lite tålamod innan du ser WhatsApp landa native på våra MacBooks.

Om samma ämne:
WhatsApp berikar “Status” genom att integrera funktioner som redan finns på Facebook

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: WABetaInfo

Relaterade Artiklar

Back to top button