WhatsApp: hur videosamtal fungerar på skrivbordsversionen

Whatsapp meddelade på sin officiella blogg att användare av skrivbordsversion kommer att kunna genomföra enskilda samtal och videosamtal privat och säkert.

Här är alla nyheter

Antalet samtal på Whatsapp har ökat markant sedan karantänen 2020. På nyårsafton slog Whatsapp nytt rekord med 1,4 miljarder samtal och videosamtal på en enda dag.

För att optimera samtal på WhatsApp webbenerbjuder plattformen ett oberoende fönster som kan ändras storlek på din datorskärm, som alltid visas i förgrunden så att du inte missar videosamtal i en webbläsarflik eller mellan en mängd öppna fönster.

”Samtal och videosamtal från Whatsapp de är krypterade från ände till ände, så WhatsApp kan inte se eller höra dem, oavsett om du ringer från din telefon eller dator “ läser bloggen.

Whatsapp låter dig dölja tiden för den senaste anslutningen till dina kontakter. Observera att genom att ändra den här inställningen kommer du inte ens att kunna se den senaste anslutningstiden för andra kontakter.

En annan dold funktion av Whatsapp är att lyssna på inspelningarna innan du skickar dem. Gå in i chatten för personen du vill skicka ljud till och tryck på mikrofonknappen i några sekunder för att börja spela in. Svep sedan uppåt för att korrigera registreringen. När du är klar med att prata loggar du ut från chatten och loggar in igen för att lyssna på meddelandet innan du skickar det.

Läs vidare och följ Tecnoandroid för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste nyheterna och kuriosa. Nyheter som inte går att missa kommer inom de närmaste dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button