WhatsApp: hur man skapar ett obegränsat och gratis moln för alltid

Funktionerna som utvecklats av Facebook-teamet för applikationen Whatsapp de är verkligen intressanta men många användare utnyttjar dem inte ordentligt. En funktion som utan tvekan kommer väl till pass i vardagen är den av moln Gratis som använder G-Drive utan att kräva betalning av någon ersättning för användningen av Giga. Du kan färdigställa ett obegränsat moln av information som alltid är tillgänglig både hemma och utanför ärenden. I den här artikeln kommer vi att ta reda på hur vi bygger våra personuppgifter säkert med några enkla klick direkt från en smartphone.

Hur man skapar ett obegränsat och gratis WhatsApp-moln

Om man tittar på Google One- eller OneDrive-planerna är det möjligt att observera att utöver en viss tröskel krävs en årlig avgift för användningen av servrarna som sparar vår data online. Ett knep för att fortsätta spara säkerhetskopior av foton, videor, meddelanden, röstanteckningar, ljudfiler och dokument går igenom WhatsApp Android och iOS. Samma operation kan också replikeras i webbversionen både från en webbläsare och från en dedikerad applikation på en PC.

De åtgärder som ska vidtas är inom räckhåll för alla. För att komma igång låt oss skapa en enkel grupp som administratörer. Vid denna tidpunkt lägger vi bara till en medlem som vi väljer. När delningen har accepterats kan vi ta bort den tillagda kontakten. Genom att göra det förblir vi de enda administratörerna och användarna av gruppen.

Vi kan anpassa den med hänsyn till alla grafiska aspekter och inställningar. När vi behöver spara något kan vi vidarebefordra meddelanden och annat innehåll. Likaså har vi möjlighet att dela på WhatsApp från alla program med lämpliga funktioner. Välj bara den grupp som skapats för att alltid ha en personlig databas med data tillgänglig. Bra lösning för att spara affärsdokument eller viktiga meddelanden.

Relaterade Artiklar

Back to top button