WhatsApp: hur man läser ett meddelande som din kontakt har tagit bort

Kanske ett misstag, eller något för hänsynslöst att du inte ville skriva. Hur många gånger händer det att en avisering kommit på Whatsappöppnar chatt av kontakten istället för meddelande hittades: “”. Det är tydligt att avsändaren hade ändrat sig. Om så är fallet nyfiken från att vilja veta vad som skrevs här är lura för ljus meddelanden från Whatsapp raderade. Det är enkelt och fri.

Ingen kommer att ha hemligheter med dig längre tack vare dessa appar för WhatsApp

Nej hemlighet det blir mer ogenomträngligt för dig tack vare dessa två appar som låter dig att hämta några meddelande din kontakt bestämmer sig för att att radera frivilligt. Men var försiktig, det är inte alltid fördelaktigt att veta vad någon har skrivit till oss, men de skulle inte ha velat och därför har de det raderade.

Men om nyfikenheten är starkare än din frid och sinnesro här är två appar som ta igen sig alla meddelanden avsluta prenumerationen på Whatsapp både frivilligt och ofrivilligt.

WhatsRemoved +

WhatsRemoved + är en app för Android tillgänglig på Play Butik från Google. Det tillåter att att övervaka alla meddelanden och mappar relaterade till installerade meddelandeappar. Det blir därför möjligt att utöka dess funktion till andra appar och inte bara för Whatsapp.

Håller koll på alla meddelanden kan omedelbart rapportera en modifiering. Han har koll på allt han har fått höra om att spela in Och att spara. På så sätt kommer det inte att finnas fler oläsbara meddelanden på WhatsApp, utan bara raderade meddelanden som ska återställas.

Aviseringshistorik

Appen Aviseringshistorik för Android är ett alternativ till den tidigare. Om du tittar i Play Store kommer det säkert att finnas många som liknar den här. Det verkar dock som om hans plikt gör det bra. Även detta återhämtar sig alla meddelanden som kommer raderade på WhatsApp. Följer handledning nedan kommer det att vara möjligt sätta upp allt för att det ska fungera perfekt.

Kort sagt, både med WhatsRemoved + och med Notification History kan du säga adjö till irriterande. raderade meddelandenWhatsapp. Men var försiktig, för i vissa situationer måste du förbli lugn. I dessa fall är lura att vara osynlig på WhatsApp.

Relaterade Artiklar

Back to top button