WhatsApp: hur man inte visar när du är online

Whatsapp det är en komplett app. Tack vare dess funktioner kan vi inte bara skicka meddelanden gratis, men även foton, videor och annat innehåll. Men genom att utnyttja tekniken för chatt ansluten till internet är risken att förlora din egen Integritet och sekretess eftersom alla vet när och hur mycket vi använder appen. Men bland de många knep från Whatsapp det finns 3 riktigt coola. Så här visar du inte när du är det uppkopplad till dina kontakter.

WhatsApp: 3 knep att inte visa när du är online

Appen för Facebook-grupp den växer avsevärt både vad gäller grafik, funktionalitet och tillval. Det är inget mysterium så ofta nya uppdateringar införa Meddelanden väldigt spännande. Just därför, i november, Whatsapp kommer att tappa stödet för olika enheter.

Men faktum kvarstår att vårt Integritet är alltid under attackinte för att appens säkerhetsverktyg är knappa, utan för att våra kontakter så många “vår affärer” kan göras. Det finns dock en metod för att undvika detta. Det finns faktiskt så många som 3. Låt oss ta reda på det tillsammans i 3 knep som inte tillåter vårt kontakter att se när vi är uppkoppladWhatsapp.

  • Använder WhatsApp offline. Detta är ett av de första knepen. Använder appen utan internetuppkoppling ingen kommer att veta att du sms:ar eller sms:ar via Facebook Group-appen. När du kommer tillbaka uppkopplad allt du skickar kommer att vara levereras till dina kontakter, men ingen kommer att se dig aktiva i appen.
  • Döljer den senaste inloggningen. Det här är ett riktigt smart knep. På så sätt kommer ingen att veta sista gången som du använde Whatsapp. För att göra detta, följ denna väg:. Här kan du välja om du vill visa den för alla, bara för dina kontakter eller till ingen.
  • Eliminera de blå fästingarna. Det är sista chansen att få lite mer av Integritet. Genom att göra så avsändare kommer inte att veta om och när du har läst hans budskap. Men var försiktig för genom att aktivera detta alternativ kommer inte ens du då att kunna se det med dina andra kontakter som du har skickat något till. För aktivera den följ bara vägen:.

Relaterade Artiklar

Back to top button