WhatsApp: hur man återställer raderade meddelanden från våra vänner gratis

Whatsapp det faller aldrig ur modet trots de motgångar som föreslagits för allmänheten efter ikraftträdandet av den nya integritetspolicyn som implementerades sedan den 15 maj 2021. Tja, de mest nyfikna och kunniga användarna har ett problem som är svårt att utrota: “ “. Svaret på denna fråga har en lösning som kommer med hjälp av engratis app som alla enkelt kan använda på Android-enheter. Låt oss tillsammans ta reda på vad den kan göra.

Hur man återställer raderade WhatsApp-meddelanden

Meddelanden i chattar och grupper kan försvinna för alltid och lämnar efter sig det ödesdigra meddelandet “Detta meddelande har tagits bort”. På grund av konfidentialitetsrestriktionerna som införs av kryptering skulle det inte finnas något sätt att återställa dem. Men du kan återställa dem genom att placera dem i en speciell extern behållare skapad av WAMRapplikationen vi kommer att använda.

Driften av denna beprövade plattform går genom läsning av meddelanden. Faktum är att den fångar upp innehållet som skickas. Den lyckas återställa text, foton, ljud, video och röstanteckningar med lätthet genom att lägga mellan oss och den officiella meddelandeapplikationen. Genom att ge tillstånd att läsa aviseringarna skapar den faktiskt en databas fylld med innehållet som överförts men inte tagits emot.

Dessutom är det en mångsidig applikation i den meningen att den gäller lika mycket för WhatsApp för Android som för Instagram, Facebook Messenger, Skype och en hel annan serie av kända plattformar som används för privat kommunikation och sociala nätverk. En annan stark sida är möjligheten att kunna spara dem tack vare en speciell nedladdningsknapp. Allt i en strikt fri form, utan begränsningar eller bortkastad tid.

Relaterade Artiklar

Back to top button