WhatsApp: hejdå telefonnummer, så här kommer appen att fungera efter uppdateringen

På senare tid termen Whatsapp har varit föremål för forskning flera gånger efter händelserna relaterade till hanteringen av integritet efter tillämpningen av de nya policyvillkoren som införts av Facebook. Trots detta är användarbasen fortfarande annorlunda och förlitar sig på otvivelaktigt intressanta uppdateringar. En av dem handlar om möjligheten att använda en konto utan nummer så väl som redan möjligt genom den utökade användbarheten av andra konkurrerande applikationer. Så här kommer applikationen att förändras efter de senaste nyheterna om programmet.

WhatsApp: drastisk förändring av strategin med farväl till telefonnummerberoende

Att skapa en WhatsApp-profil kan vara ganska obekvämt för många användare på grund av det nära beroendeförhållandet som finns mellan konto och personligt nummer. Men lura upptäckt och tillämpat nyligen av ett ständigt ökande antal användare verkar lösa problemet.

Det nummerfria alternativet fungerar för dem som inte har ett WhatsApp-konto. Faktum är att du bara behöver en autentiseringskod som kan tillhandahållas av en vän som inte är van vid att använda snabbmeddelandekanaler. I det här fallet registrerar vännen kontot medan du kan fortsätta använda chattarna.

En annan liknande metod innebär användning av speciella gratis onlinetjänster för att få den sexsiffriga koden som krävs vid registreringen. I detta fall är det nödvändigt att bry utländska tjänster värd växeln virtuella nummer som ger meddelandet arkiv. Det är inte lätt att få svar från dessa tjänster men om det fungerar kommer du att ha en anonym profil och arbetar 100 % och väntar på att utvecklaren ska experimentera, som många gånger föreslagit, en alternativ registrerings- och åtkomstmetod. Känner du till andra knep för att efterkomma begäran från en WhatsApp-konto utan nummer? Utrymme för kommentarer och alla dina idéer.

Relaterade Artiklar

Back to top button