WhatsApp: här är tricket att skicka meddelanden när telefonen är avstängd

Om batteriet i vår telefon sjunker till noll förändras världen omkring oss negativt och i takt med omöjligheten att använda onlineresurser och framför allt Whatsapp. För många människor är den välkända plattformen gjord av Facebook en viktig del av dagen. Omöjligt att ge upp det. Hur kan jag fortsätta chatta när det inte finns något batteri? här är lura som många använder för att hålla kontakten ändå.

WhatsApp-tricks: på det här sättet chattar du utan telefon

För att möta behoven hos sina två miljarder eller fler användare introducerar Menlo Parks utvecklingsteam en nyhet angående hantering av kontakter utanför smartphonemiljön. Pressmeddelandet som släppts gemensamt av Will Cathcart och Mark Zuckerberg förklarar att bland funktionerna kommer det också att finnas möjlighet att ansluta till ditt konto via WhatsApp webben utan hjälp av telefonen.

För närvarande är informationen sparsam och tidpunkten för lanseringen av dessa nya användningsvillkor har inte angivits i förväg. Vad vi vet är att nyheterna kommer att utökas till både Android- och iOS-användare som inkluderar både smartphones och surfplattor för både singel- och gruppchatt.

I den inledande fasen kommer detta tillvägagångssätt att ha några minimala begränsningar när det gäller underhållet av den direkta linjen mellan telefon och PC, men kommer att förbättras över tiden med totalt oberoende av respektive plattform i syfte att närma sig erfarenheten från konkurrenter som Signal och Telegram som redan kan räkna med ett tillvägagångssätt med flera enheter helt oberoende av telefonnumret.

Relaterade Artiklar

Back to top button