WhatsApp: här är spionappen som spårar alla med lätthet

Många användare är inte nöjda med hur Whatsapp hanterar integritetsfaktorn när det gäller konfidentialitet för personuppgifter. Vi har redan sett hur mycket data Facebook kan dra från vår profil. Samtidigt kan ytterligare en fara uppstå genom korsning av vägar genom den nya spion app som låter dig spåra användare med attraktiv enkelhet. Så här gör han.

Att spionera på WhatsApp är ett nybörjarspel med den nya track-all-appen

Flera faror kan komma från universum av digitala tjänster som vi alla känner till. En av dessa kallas WhatsTrackeren verklig smäll mot integriteten för dem som ansluter till den mest kända meddelandeplattformen i världen.

Det handlar om en gratis app genom vilken alla som har en Android-smarttelefon kan spåra datum och tid för tillträde och utgång av någon målkontakt. Spionen får ett meddelande för varje rörelse av kontakten inklusive när han skriver och när han loggar ut genom att avsluta applikationen. Den kan inte spåra vem som svarar direkt från aviseringsgardinen, men det räcker med ett minimalt fel eller ett förbiseende och det slutar med att du spåras ögonblick för ögonblick.

Ansökan i fråga är laglig och innebär inte tillämpning av något brott. Vi måste vara försiktiga med vem som kan hålla oss i schack med denna lösning. Google Play Butik kan inte ta bort applikationen eftersom den inte bryter mot några säkerhetsvillkor genom att agera i full överensstämmelse med sekretesskriterierna. Du kan bli spionerad när som helst även om du har inaktiverat visningen av onlinestatus.

Relaterade Artiklar

Back to top button