WhatsApp: här är proceduren för att skapa ett obegränsat moln på din telefon

Har någon någonsin förklarat för dig att det är möjligt att skapa en obegränsat moln fri genom applikationen Whatsapp? Allt detta är möjligt genom en procedur som tar dig högst ett par minuter och ger dig enorm tillfredsställelse i hanteringen av dokument, foton, videor och viktiga meddelanden. Låt oss se omedelbart hur man gör det genom denna metod.

WhatsApp Cloud: så här skapar du en obegränsad virtuell hårddisk

Proceduren vi kommer att prata om låter dig hantera ett personligt utrymme i Googles moln utan begränsningar och utan kostnader. Stegen för att uppnå denna bedrift är enkla och effektiva. Vi har använt detta system under lång tid och det har aldrig orsakat något obehag. Filer kan nås från både telefonen och webben och från

Först måste du komma åt applikationen via din enhet, oavsett om det är en PC, en surfplatta eller en enkel smartphone. Vid det här laget måste vi skapa en. Vid det här laget måste vi inkludera deltagarna. Det räcker inte med två, det är vi och en annan användare vi känner. Det kan vara en familjemedlem eller vän som är villig att lämna diskussionen direkt.

Genom att göra det kommer vi faktiskt att förbli de enda cheferna för den grupp som i praktiken kommer att bli en moln WhatsApp där vi kan infoga något slags innehåll, från enkla meddelanden som vi kan vidarebefordra till webbsidor, Reel Instagram, Facebook-inlägg, foton, videor och mycket mer.

Vi kan definiera ett nytt namn för gruppen och anpassa det efter behag genom att välja bakgrundsbild och beskrivning. Vi kan också ställa in sekretessalternativen och eventuellt inkludera användare om vi till exempel använder nämnda moln för jobb- eller studiefiler. Bekvämt och praktiskt. Visste du till denna möjlighet?

Relaterade Artiklar

Back to top button