WhatsApp: här är funktionerna som sparar mycket tid

Whatsapp är den mest populära appen för snabbmeddelanden i världen. Sedan covid-19 det har slagit över hela världen och mycket av arbete nu är det gjort hemma, det har också blivit ett funktionellt verktyg. Används främst för att kommunicera i chatt genom grupper, det håller på att bli en av företagens föredragna kanaler för pressmeddelanden eller instruktioner. För att underlätta dess användning WhatsApp döljer många funktioner som väldigt få vet. Här är de som de kan göra spara mycket tid till användare. Också för att vi nu vet: tid, nuförtiden, är pengar.

Här är de måste-se-funktioner i WhatsApp

Det finns några WhatsApp-funktioner som verkligen inte går att missa. Specifikt är de exakt 2. Att lära sig använda dem kommer att spara tid för användaren som kan investera det i något annat.

En funktion definieras som “Sändningslista“, Mycket intressant och praktiskt. Den andra är istället snabbsökning som låter dig hitta allt du behöver, men som inte bara är ett tryck bort. Låt oss se dem alla 2 och försöka förstå varför de verkligen är det användbar.

Genom att använda “Sändningslistorna” sparar vi… tid

Ja, använd “Sändningslista”Kommer inte tjäna pengar, men det är säkert dags. När du vill skicka samma meddelande till flera kontakter kanske det första du tänker på är “fram-“. Men WhatsApp begränsa antalet kontakter och därför tvingas du upprepa operationen flera gånger.

Tvärtom med “Sändningslistorna” kommer detta problem bara att vara ett dåligt minne. Faktum är att denna trevliga funktion låter dig skapa en permanent lista av användare som kommer att få det samtidigt samma meddelande. Till skillnad från WhatsApp-grupper kommer alla att få det individuellt. En aspekt att tänka på är att för att texten ska kunna levereras måste mottagaren ha avsändaren bland sina kontakter.

För att använda “Sändningslistor” tryck bara ner i chattutrymmet och alternativet att välja kommer att visas uppe till höger.

WhatsApp och sökfunktionen

En annan “välsignelse” som WhatsApp gör tillgänglig för användare, ofta omedvetna om detta, är funktionen av snabbsökning. Hur många gånger måste vi söka efter en fil, ett foto eller en konversation från en tid sedan eller helt enkelt bland de otaliga chattarna som utbyts med vänner! Så låt oss gå igenom all korrespondens från topp till botten och om vi missar rätt plats… måste vi börja om från början.

Tack vare den snabba sökfunktionen som gjorts tillgänglig av WhatsApp kommer detta bara att vara en avlägsen sak från det förflutna. Även här, i utrymmet där alla chattar är grupperade, visas sökfältet genom att trycka ner. Skriver a nyckelord det du letar efter är gjort och du behöver inte längre komma ihåg dag och tid.

I WhatsApp-appen finns det också flera dolda funktioner för Integritet. Verkligen mycket intressant och som få människor vet, de tillåter dig att bättre skydda dina personuppgifter.

Relaterade Artiklar

Back to top button