WhatsApp: här är ett knep för att skapa falska chattar

Några skämt vänner skadar aldrig och ett gott skratt kan bara stärka relationen. Whatsapp kan vara platsen för att skapa det perfekta skämtet. Du vill veta hur att uppnå a chatt från falska konversationer mellan dig och en känd person på WhatsApp? här är lura det är rätt för dig!

Hur man skapar en falsk chatt med WhatsApp

De går ur modet precis vid den här tiden falsk chatt från Whatsapp. De är inga andra än falska konversationer mellan en riktig användare och en känd eller påhittad person.

Ett sätt att uppnå dem är hålla med med en vän. Genom att välja en webbplats som tillhandahåller mobilnummer engångs du kan skapa en falsk profil av WhatsApp och steg ett konversation med en medbrottsling. Du kan sedan skapa en fotobok med skärmdump roligare att publicera på din sociala profil. Men om du vill vara den enda skaparen av detta skämt här är ett annat sätt att skapa en falsk chatt.

Whatsfake: appen som gör dig till mästare på falska chattar

Det andra tipset, eller lurasom kommer att göra dig till mästare på falsk chatt från Whatsapp är en dedikerad app. Fullständigt fri och tillgänglig för båda Android det för iOS kallas Whatsfake.

Att använda det är också enkelt eftersom det är gränssnitt är mycket lik den Whatsapp. Resultatet blir verkligen fantastiskt och ingen kommer att märka att det du har producerat är en falsk chatt.

Tack vare Whatsfake du kan skriva båda meddelandena av en hypotetisk avsändarebåda de av mottagare. Du kan också välja alla detaljer som finns i en riktig WhatsApp-chatt såsom fästingarna, den tidtabellerprofilbild, förnamn och efternamn och status. Du kan skapa alla falska chattar du vill och skapa fiktiva karaktärer eller känd som Biden eller Mario Draghi.

När resultatet är till din smak med en skärmdump du kommer att föreviga ditt “konstverk” så från publicera den på sociala medier eller skicka det via WhatsApp till någon av dig vän.

Relaterade Artiklar

Back to top button