WhatsApp: Här är ett användbart knep för flera svåra situationer

Det finns vissa definierbara situationer taggig och tråkigt som ingen skulle vilja vara i. Ett exempel? När du vill blockera en kontaktWhatsapp, men det kan vi inte för annars skulle det vara värre om han märkte det. Eller när en av de läskigaste aviseringarna kommer: “Du har lagts till i gruppen…”. Här, från det ögonblicket börjar smartphonen att ringa eller vibrera med varje meddelande som postas. En mardröm, men lämna gruppen det skulle vara en förolämpning mot dem som skapade den. Kanske en nära släkting som har upptäckt hur WhatsApp kunde förena familjen ännu mer.

Det finns dock en lura för WhatsApp mycket mångsidig och användbar i dessa två situationer. Kort sagt, ett sätt att ge ett skott till pipan och ett skott till sargen. Det är det enda sättet att lösa problemet utan att någon blir kränkt. Här är alla detaljer för “frälsning”.

Hur man blockerar en kontakt på WhatsApp utan att de märker det

Ett av de största problemen i WhatsApps värld är att kunna blockera en kontakt. Ja, för genom att fortsätta med denna operation kommer användaren att förstå vad vi har gjort och vi kan utlösa en “kupp”. Om vi ​​inte vill få en av våra kontakter att må dåligt, men samtidigt vill skydda oss själva, är det här vägen.

Öppna WhatsApp på kontakta chatten du vill blockera. Väl inne, tryck i utrymmet för förnamn. Ett antal alternativ kommer att öppnas. Här väljer du “Tyst” och då “Hela tiden“. På så sätt kommer du inte längre att få något meddelande om din “fiende” skickar meddelanden till dig. En metod för att rädda “get och kål”!

Samma sak gäller för WhatsApp-grupper. För att inte bli störd av de ständiga aviseringarna, kanske till och med tidigt på morgonen, finns det ingen anledning att lämna gruppen och gå för det osociala. Även här räcker det öppna chatten och du kan följa samma procedur som ovan. Spelet är klart, inget mer krångel för dig och framför allt ingen som har blivit upprörd.

Om du vill veta hur man använder den samma konto av WhatsApp på flera enheter behöver du inte missa detta andra trick.

Relaterade Artiklar

Back to top button