WhatsApp: här är en ny funktion tillkännagav av Zuckerberg själv

Här är äntligen en fungera lika användbar som den är fantastisk för Whatsapp. Det tillkännagavs för några dagar sedan precis av Mark Zuckerberg i person. Vad handlar det om? För nu räknar vi bara med att det säkert kommer att vara bekvämt för senkomlingar och att utvecklarna av Whatsapp de gav det smeknamnet “”. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans och varför det kan göra vårt liv enklare.

WhatsApp: funktionen Joinable Group Videocall har anlänt

Det måste dock erkännas Telegram stå upp mot Whatsappden senare gör allt för att fortsätta genomföra nya egenskaper. Målet med Facebook-grupp är att göra den här appen på riktigt användbar och utrustad med varje bekvämlighet. Som om det vore en bekväm bil att färdas längs kommunikationsvägarna.

där fungera som vi kommer att prata om inom kort hade meddelats för en kort tid sedan precis av Mark Zuckerberg personligen med sitt inlägg. Kallas Sammanfogningsbar Grupp Videosamtal och det lovar verkligen mycket för användare som är vana vid att använda Whatsapp regelbundet också för videosamtal.

Få tillgång till ett pågående videosamtal

De ny uppdatering från Whatsapp ger möjlighet till läggas till till en videosamtal fastän redan börjat, medan deltagarna samtalar med varandra. Utöver detta kommer den senakomne att kunna se vilka kontakter som är engagerade i videosamtalet.

Det kommer också att vara möjligt, för de som startat en videosamtal eller ett gruppröstsamtal, kontrollera vilka som är inbjudna konton som ännu inte har nått konversation.

De tweeta med vilken Whatsapp meddelade detta ny funktion lyder så här: “”.

Inte illa det här egentligen uppdatering som han berikade igen Whatsapp gör det ännu mer användbar än det var tidigare. Uppenbarligen förväntar vi oss fortfarande mycket av detta app för snabbmeddelanden som verkar vilja korta avstånden mellan Zoom Och Lag.

Relaterade Artiklar

Back to top button