WhatsApp: här är de 3 bästa MODS som fortfarande finns tillgängliga

Whatsapp navigera genom upp- och nedgångar under en period då det strypgrepp som dikteras av de nya användningsvillkoren som införts av Facebook-teamet blir allt strängare. Många har slutat men många andra är ovilliga att lämna gröna chattar för alltid. Användare ger sig ut på jakt efter MOD WhatsApp som låter dig ha mer kontroll över funktionalitet och anpassningar. Hittills finns de 3 specialalternativ för att komma åt privata och gruppkonverteringar. Här är vad de är.

WhatsApp-alternativ med 3 exklusiva MOD

Färja på Telegram, Signal eller annan alternativ applikation till WhatsApp är inte lätt för någon. På den berömda appen har vi vår vänkrets och en stor uppsättning intressanta funktioner. Men APK tredje part kan vara särskilt användbar för att inte överge fartyget och dra nytta av inte bara samma fördelar utan även ytterligare fördelar ytterligare funktioner. Bland dessa minns vi:

  • GBWhatsApp. Version som garanterar samtidig användning av flera konton och bred anpassning vad gäller den grafiska aspekten. De Lösenord de skyddar chattarna till stöd för alla Android-enheter som också får periodiska uppdateringar.
  • YoWhatsApp representerar excellens i termer av estetik. Specifika grafiska förbättringar och anpassningsupplevelse på gränsen av det möjliga. Den innehåller också en enorm databas med emojis som inte ingår i Unicode-baspaketet som tillhandahålls för den ursprungliga WhatsApp.
  • FMWhatsApp är inget undantag tack vare en lösning som låter dig införliva grafiska förbättringar på toppnivå och speciallösningar som t.ex. dubbelt konto. Tack vare denna version reduceras viktgränsen för att skicka filer, vilket stiger till 1 GB för foton, videor, dokument och andra format.

Relaterade Artiklar

Back to top button