WhatsApp: här är begränsningarna för dem som inte accepterar reglerna

Efter så många tillkännagivanden och många bekymmer har dagen “x” kommit. lördag 15 maj 2021 den nya policyn för IntegritetWhatsapp. Flera visste att de inte skulle vara smärtfria, särskilt för dem som inte delar dem. Facebook dock har han redan tänkt på några begränsningar för de som inte accepterar de nya reglerna. Här är vad de är och vad de betyder för att använda WhatsApp.

Begränsad WhatsApp: det här är vad de som säger nej måste lida

Tyvärr konsekvenserna som Facebook-grupp har valt mot dem som ännu inte accepterat nya förutsättningar ei nya villkor för WhatsApp de är inte alls trevliga. Appen kommer gradvis att bli begränsad under vissa funktioner tills det blir helt oanvändbar.

Först av alltblockering av chattar. Utan att ha “tryckt” på “” angående den nya integritetspolicyn kommer WhatsApp nu inte att tillåta användare att komma åt chattar. De kommer bara att kunna ta emot meddelanden och att svara från meddelandefönstret och inte längre direkt från appen.

Användare kommer fortfarande att kunna ta emot samtal och videosamtal, men de kommer inte att få göra dem. Svarsknappen kommer alltid att vara tillgänglig utanför WhatsApp-appen, som alltid kommer att förbli till stor del skymd.

Tills, för dem som ännu inte har sagt ja till de nya villkoren för WhatsApp, kommer det inte längre att vara möjligt att göra ingenting. Kontot kommer inte att raderas, men alla dess funktioner kommer att blockeras av Facebook. L’användarupplevelse den kommer att bli förlamad. Han kommer inte längre att ta emot meddelanden, samtal och videosamtal. Han kommer inte ens ha mer kunskap om vem som ska skriva eftersom notiser också kommer att hämmas.

Om du inte accepterar metoden för utmattning börjar

Acceptera inte de nya villkoren på WhatsApp sekretess det innebär inte bara gradvisa begränsningar. Faktum är att under hela perioden före blockeringen av Facebook-kontot kommer det att ge påminnelser Mycket inkräktande.

Med dessa företaget kommer ständigt att varna användaren att han, om han inte accepterar, snart inte kommer att kunna använda sitt konto på WhatsApp. Kort sagt, ett slags utpressning. Vi kallade dem WhatsApp-meddelanden stalking.

Relaterade Artiklar

Back to top button