WhatsApp ger gruppchattadministratörer mer kontroll

WhatsApp Logo_cropped_0x0_cropped_0x0_cropped_0x0

Den nya uppdateringen WhatsApp 2.22.11.4 kommer att ge nya befogenheter för gruppadministratörer.

Den senare kommer i synnerhet att kunna ta bort alla meddelanden från en diskussion.

Fler möjligheter för WhatsApp-administratörer

För några dagar sedan meddelade Meta ankomsten av en ny Community-funktion inom WhatsApp. Snabbmeddelandeapplikationen erbjuder idag många funktioner, och många är de som drar fördel av grupper. Uppenbarligen hanteras varje grupp av en eller flera administratörer, som redan har vissa privilegier.

WhatsApp Admin © (Bild: WABetaInfo)

Den framtida uppdateringen av applikationen, dissekerad av WABetaInfo, kommer att erbjuda en ny form av auktoritet till administratörer, med möjligheten att ta bort ett meddelande från en diskussion. Meddelanden som raderats av administratörer kommer alltså att tas bort från alla användare, men de senare lämnar ett spår med ett meddelande av typen ” detta meddelande raderades av XXX “.

En snabb optimering eftersom WhatsApp för närvarande arbetar med möjligheten att lägga till fler personer i en diskussion, med den progressiva implementeringen av förbättringar som gör det möjligt att lägga till upp till 512 personer i en grupp. Det räcker med att säga att administratörerna kan ha mycket arbete.

Om samma ämne:
WhatsApp lanserar reaktioner på meddelanden och tillåter överföring av filer upp till 2 GB

WhatsApp

Att ladda ned

WhatsApp

  • Populär
  • Funktionsrik

WhatsApp är en viktig applikation som gör det enkelt att chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

WhatsApp är en viktig applikation som låter dig enkelt chatta med dina kontakter, oavsett deras telefon, med röst och video. En riktig referens som används av miljontals användare, den här appen är lätt att lära sig och tillgänglig på franska.

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button